Elektrisch rijden op Cleantech Tomorrow

Datum: 
zaterdag, 21 april 2018

Zelf rijden in allerlei merken en modellen elektrische auto's op Cleantech TomorrowElektrisch rijden: ervaar het zelf

Op 21 april staan elektrische auto’s van vrijwel alle merken en in diverse modellen, op één plek: Airport Teuge. In veel auto’s mag gereden worden, onder deskundige begeleiding. Maak een proefrit van zo’n 9 km en voel hoe heerlijk elektrisch rijden is.
 

Deelauto-initiatieven in Oost-GelderlandDeel een elektrische auto: een stuk goedkoper

Vind je een elektrische auto te duur, denk er dan eens over na om een auto te delen. Dat is een stuk goedkoper. Op Cleantech Tomorrow vertelt emovia graag waar dit bij jou in de buurt al gebeurt. Of we vertellen hoe je zelf een deelauto-initiatief kunt opzetten, bijvoorbeeld met de buurtvereniging of een burgercoöperatie.

 energie van je zonnepanelen opslaan in je autoV2H: stroom opslaan in je elektrische auto

Binnen, in een van de hangars, vind je onze ‘huiskamer met open keuken’. Ernaast staat een Nissan Leaf die via een V2H-box verbonden is met een tv, computer, lamp en … een tosti-ijzer. V2H biedt nl. de mogelijkheid om de stroom van je eigen zonnepanelen op te slaan in de accu je elektrische auto. Zo kun jij, zodra de zon niet meer schijnt, toch je eigen stroom gebruiken. Hoe het werkt? We vertellen het graag.

experts beantwoorden al uw vragen over elektrisch rijdenVragen? Stel ze onze experts

Binnen is er ook aandacht voor de verschillende merken en modellen elektrische auto’s. Deskundige experts van emovia en E-xpeditie beantwoorden graag al je vragen over elektrisch rijden. Uiteraard is er ook volop aandacht voor opladen en laadpalen.

Locatie: 
Airport Teuge
De Zanden 103
7395 PG Teuge