Routebeschrijving

De locatie van emovia is makkelijk te bereiken, zowel te voet, per fiets of per scooter, als per openbaar vervoer, per auto of motor.
Om te navigeren naar onze ontvangstruimte in de Broodfabriek kun je het beste Noorderhavenstraat 41 als bestemming invoeren. De publieksingang van de Broodfabriek heeft (nog) geen eigen huisnummer maar is gelegen direct links naast huisnummer 41.

Te voet, per fiets of scooter

Het kantoor van emovia  bevindt zich in het Pakhuis. Publieksevenementen en informatieavonden vinden over het algemeen plaats in de nabijgelegen Broodfabriek. Zowel het Pakhuis als de Broodfabriek bevinden zich tussen de Lijmerij en de Noorderhavenstraat, in de nieuwe Zutphense wijk Noorderhaven. Deze locatie ligt direct achter het NS Station Zutphen, en is vanuit de Zutphense binnenstad en het station te voet bereikbaar via de achteruitgang van het station. Per fiets of scooter kan men onder het spoor door via de fietstunnel Kostverloren of de Marstunnel.

Fietsen en scooters kunnen geparkeerd worden in de fietsenstalling van de gratis NS fietsenstalling onder het station (bereikbaar via voorkant station) of in de Q-Park P&R Parkeergarage Noorderhaven die direct achter het station is gelegen, aan de Lijmerij.

Per openbaar vervoer
Het kantoor en de evenementenlocatie van emovia liggen direct achter het NS Station Zutphen en zijn daardoor uitstekend bereikbaar per trein of bus.

Per auto of motor
Ook per auto of motor zijn het emovia-kantoor en de evenementenlocatie uitstekend bereikbaar. De Q-Park P&R Parkeergarage Noorderhaven biedt ruime parkeergelegenheid. Het parkeertarief bedraagt €1,60 per uur met een maximumt van €8,00 voor de gehele dag (wijzigingen/fouten voorbehouden, voor actuele informatie zie de Q-Park.nl website).

Oplaadpunten
Kom je met een elektrische auto of plug-in-hybride? Er zijn (nog) geen oplaadpunten in de parkeergarage of direct rondom het evenementgebied.

In Zutphen bevinden zich openbare standaardlaadpunten op de volgende locaties:

Op loopafstand van Noorderhaven:

Zutphen - 3,7kW - Burgemeester Dijckmeesterweg 1
Zutphen - 3,7kW - Dreef 10
Zutphen - 11kW - Eijerkamp
Zutphen - 22kW - Gasthuisstraat 17

Niet op loopafstand van Noorderhaven:

Zutphen - 3,7kW - Houtwal
Zutphen - 3,7kW - Kattenhavestraat
Zutphen - 3,7kW - Rudolf Steinerlaan
Zutphen - 3,7kW - Stokebrand
Zutphen - 3,7kW - Jo Spierlaan
Warnsveld - 11kW - Het Spiker
Zutphen - 11kW - Bettinckhorst 9
Zutphen - 11kW - Braamkamp
Zutphen - 11kW - Hekkehorst 1
Zutphen - 11kW - Kanon
Zutphen - 11kW - Leeuweriklaan 1
Zutphen - 22kW - Jacob Damsingel 26
Zutphen - 22kW - N348, Brand Oil, Oostzeestraat 1a

Langs de snelwegen van/naar Zutphen bevinden zich diverse snellaadpunten. Kijk voor een actueel overzicht op: https://fastned.nl/nl/locaties of op https://www.allego.nl/e-rijders/alles-over-laden/snelladers-van-allego/.